alt

Stream De Piraten van Hiernaast II: De Ninja's van de Overkant KinoX Deutsch Kostenlos

rating6.6
147
Bewertungen
calendar2022
time1h 29m

Schauspieler

Actor Egbert Jan Weeber

Egbert Jan Weeber

Actor Tygo Gernandt

Tygo Gernandt

Actor Nyncke Beekhuyzen

Nyncke Beekhuyzen

Actor Peter van Heeringen

Peter van Heeringen

empty-image

Sarah Janneh

empty-image

Bert Hana

Actor Juda Goslinga

Juda Goslinga

empty-image

David Lucieer

Siehe auch

De kindertalenten komen terug

In de langverwachte vervolgfilm De Piraten van Hiernaast II: De Ninja's van de Overkant zijn de talentvolle kinderen van de eerste film terug om opnieuw voor hilarische taferelen te zorgen. De jonge acteurs, die inmiddels flink gegroeid zijn, laten weer zien waarom ze destijds zo'n hit waren met hun natuurlijke talent en humor. De chemie tussen de kinderen is nog steeds voelbaar en zorgt voor een authentieke sfeer in de film.

Fans kunnen zich verheugen op het terugzien van de vertrouwde gezichten in nieuwe, spannende avonturen. De jonge acteurs hebben in de tussentijd niet stilgezeten en brengen nieuwe vaardigheden mee voor hun rollen in deze film. Dat belooft veel goeds voor de actie en humor in De Piraten van Hiernaast II!

De Piraten van Hiernaast II: De Ninja's van de Overkant

De Piraten terug met nieuwe vijanden

De makers van De Piraten van Hiernaast II hebben voor deze sequel flink uitgepakt qua cast. Naast de bekende gezichten van de kinderen uit de eerste film, zijn er ook nieuwe, spannende personages toegevoegd. Zo maken we kennis met de Ninja's van de Overkant, die voor de nodige actie en sensatie gaan zorgen.

De Ninja's vormen een geduchte tegenstander voor de Piraten en zullen ongetwijfeld zorgen voor de nodige hachelijke situaties en actievolle scènes. Hun toevoeging geeft deze vervolgfilm net dat beetje extra spanning en sensatie waar fans op hoopten. Hoe de strijd tussen de Piraten en Ninja's zal uitpakken is nog even afwachten, maar één ding is zeker: saai wordt het niet!

Actie en humor in vervolgfilm

Kenmerkend voor De Piraten van Hiernaast films is de combinatie van humor en actie voor jong en oud. Die succesformule is ook voor het vervolg weer uit de kast getrokken. De makers beloven een film vol sensationele scènes en hilarische momenten.

De acteurs, met hun goede timing en chemie, weten de humor en actie perfect te combineren zonder dat het geforceerd overkomt. De nieuwe Ninja personages zullen ongetwijfeld ook voor de nodige hilariteit gaan zorgen als ze het opnemen tegen de slimme maar chaotische Piraten. Kortom, met De Piraten van Hiernaast II staat ons weer een entertainment rollercoaster te wachten!

Ninja's brengen spanning in de buurt

De Ninja's vormen een geduchte tegenstander voor de Piraten en zullen ongetwijfeld zorgen voor de nodige hachelijke situaties en actievolle scènes.

Met de introductie van de Ninja's van de Overkant krijgt de vertrouwde buurt uit de eerste film ineens een dreigende make-over. Deze atletische, mysterieuze nieuwkomers zorgen voor de nodige spanning en sensatie tussen de buurtbewoners.

De gevechten tussen de Piraten en Ninja's brengen de tot nu toe rustige buurt flink in rep en roer. Welke geheimen en vaardigheden hebben de Ninja's nog meer in petto? En zijn de Piraten gewapend genoeg om de strijd met hen aan te gaan? De buurtbewoners staan in ieder geval een grote verrassing te wachten!

De Piraten van Hiernaast II: De Ninja's van de Overkant

Oude en nieuwe gezichten

Qua cast is er zoals gezegd voor een mooie mix van oud en nieuw gezorgd in De Piraten van Hiernaast II. De film behoudt de sterke personages en chemie van de eerste film, aangevuld met frisse nieuwe gezichten die voor extra pit zorgen.

De jonge debutanten die de rol van Ninja op zich hebben genomen weten de gevestigde acteurs uitstekend aan te vullen en uit te dagen. De strijd tussen de twee groepen wordt hierdoor levensecht en enerverend. Kortom, een sterke cast die garant staat voor kwaliteit en vertier.

Kosteloos online kijken

 • Film in volledige lengte bekijken
 • Geen abonnement nodig

Wie de avonturen van de Piraten en Ninja's van begin tot eind wil meemaken hoeft daarvoor niet diep in de buidel te tasten. De Piraten van Hiernaast II is namelijk kosteloos online te bekijken voor iedereen.

Zonder registratie of abonnement kan de film in volledige lengte gestreamd worden. Ideaal voor wie van actie en humor houdt maar geen zin heeft in gedoe met tickets of downloaden. Deze vervolgfilm is eenvoudig te vinden en te genieten waar en wanneer je maar wilt!

De Piraten van Hiernaast II - spannende actie voor het hele gezin

In De Piraten van Hiernaast II: De Ninja's van de Overkant beleven de jonge helden uit de eerste film opnieuw hilarische en spannende avonturen. De talentvolle kindercast is terug met de nodige versterking om het op te nemen tegen een nieuwe vijand: de gevaarlijke ninja's. Met een combinatie van humor, actie en intrige belooft deze Ganzer Film online heel wat kijkplezier.

De makers hebben weer alles uit de kast getrokken qua productie en effecten voor dit vervolg. De nieuwe personages en locaties zorgen bovendien voor de nodige verfrissing. Door de film Online en Kostenlos aan te bieden maakt de producer het voor een breed publiek mogelijk om dit spektakel te beleven. Kortom, een aanrader voor iedereen die van avontuurlijke gezinsfilms houdt!

De jonge talenten laten in De Piraten van Hiernaast II zien hoezeer ze gegroeid zijn als acteurs sinds de eerste film. De chemie tussen hen is nog steeds voelbaar. De nieuwe Synchronsprecher voor de Ninja-personages vullen de vertrouwde cast perfect aan voor extra spanning en actie. Na het succes van deel 1 heeft deze vervolgfilm alle ingrediënten voor een nieuwe hit.

Wie het spannende tweede avontuur van de Piraten en Ninja's in volledige lengte wil zien kan de Ganzer Film Kosteloos online Ansehen. Zonder gedoe met tickets of downloads kun je je op elk moment laten meeslepen in de wereld van deze sympathieke kleine helden met grote dromen. Laat je verrassen en geniet van 102 minuten actie en humor!

10 ähnliche Filme:

 1. Ben Hur
 2. Kung Fu Panda 3
 3. Lohn der Angst
 4. Der gestiefelte Kater: Der letzte Wunsch
 5. Aquaman
 6. El Padrino
 7. Exodus - Götter und Könige
 8. Trunk - Locked In
 9. Lights Out
 10. Avengers: Infinity War
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 147
Serie teilen
Daniel Bergius

Daniel Bergius

Als Besitzer eines Filmportals lebe ich meine Leidenschaft für Geschichten und die Welt des Kinos aus. Mein Portal ist eine Schatzkammer für Filmliebhaber, die stets auf der Suche nach neuen Entdeckungen und zeitlosen Klassikern sind. Hier finden sich epische Blockbuster ebenso wie intellektuelle Meisterwerke, denn für jede Geschichte ist Platz. Meine Rezensionen zeichnen sich durch kritische Genauigkeit und kreatives Flair aus, denn sie fangen nicht nur den Film ein, sondern auch seine Essenz. Mein Ziel ist es, nicht nur zu informieren, sondern zu inspirieren und jeden Besucher dazu zu bringen, die Magie des Kinos auf ganz neue Weise zu erleben. Willkommen in meiner Welt voller Licht, Kamera und Action!

10 Kommentare

avatar

moviefreak

De Piraten van Hiernaast II: De Ninja's van de Overkant ist ein wirklich toller film, wie die hohe Bewertung bei 6.6 beweist. Sehr empfehlenswert!
avatar

schnapsen

De Piraten van Hiernaast II: De Ninja's van de Overkant Wenn Sie zögern, sich einen Titel anzusehen, werfen Sie einen Blick auf die 6.6-Bewertung. Dies ist ein klarer Hinweis auf die Qualität der filme.
avatar

MiodDe

De Piraten van Hiernaast II: De Ninja's van de Overkant Diese Art zieht einen in den Bann und fesselt einen, auch wenn sie nur 1h 29m dauert. Äußerst empfehlenswert.
avatar

couchpotato

De Piraten van Hiernaast II: De Ninja's van de Overkant Ein weiteres Beispiel dafür, dass gute Typen nicht viele Stunden dauern müssen. Dieser hier fesselt einen die ganze 1h 29m über.
avatar

Overbug1

De Piraten van Hiernaast II: De Ninja's van de Overkant Äußerst fesselnde Art, die 1h 29m leicht genießbar macht. Sehr empfehlenswert für alle Fans dieses Action.
avatar

serialholic

De Piraten van Hiernaast II: De Ninja's van de Overkant Ein Titel mit einer durchschnittlichen Bewertung 6.6 ist ein Muss für Fans dieser Art von Unterhaltung. Sie sollten ihn sehen!
avatar

movienutas

De Piraten van Hiernaast II: De Ninja's van de Overkant Die Bewertung 6.6 für title zeigt, dass die Macher ins Schwarze getroffen haben. Es ist einfach ein sehr guter Typ.
avatar

bingebuff

De Piraten van Hiernaast II: De Ninja's van de Overkant Wenn Sie dieses Genre mögen, sollten Sie sich title unbedingt ansehen. Die Bewertung 6.6 deutet darauf hin, dass Sie zufrieden sein werden.
avatar

netflixer

Die sehr hohe Bewertung bei 6.6 deutet darauf hin, dass De Piraten van Hiernaast II: De Ninja's van de Overkant ein Muss für Fans des Action.
avatar

amazonprimer

Mit einer durchschnittlichen Bewertung von 6.6 beweist De Piraten van Hiernaast II: De Ninja's van de Overkant, dass auch kurze Formen ansprechend und interessant sein können.